Zakgeld


opvoeding.startze.be


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Ouder betrokkenheid en onderwijskwaliteit
  Onderwijs - TROUW: voor al het nieuws, opinie en achtergronden van Trouw.nl. Alles over religie en filosofie, groen, duurzaam en politiek.
 • Jongeren: homolessen helpen
  Zeven op de tien jongeren willen dat alle middelbare scholen les gaan geven over homoseksualiteit, zo blijkt uit onderzoek onder het jongerenpanel van EenVandaag. Het zou de homoacceptatie verbeteren, denken ze. Op dit moment is het onderwerp bij maar liefst 43 procent nooit aan de orde gekomen en slechts 15 procent heeft er daadwerkelijk les over gehad.
 • 'Wie loopt er nou een stille tocht voor een kat?'
  De kopermolenstraat in Zaandam stond deze week in het teken van dierenleed. Honden verscheurden een kat die in de tuin van een bewoonster terecht kwam. Vrijdagav
 • Didier Ramoudt lijstduwer Open VLD
  OOSTENDE - Ere-senator en gemeenteraadslid Didier Ramoudt wordt lijstduwer voor Open VLD in de badstad. Lijsttrekker Bart Tommelein benadrukt de grote meerwaarde die Didier Ramoudt betekent. 'Zijn ervaring gecombineerd met de jonge en sterk vernieuwde lijst van Open Vld Oostende staan garant voor succes', zo zei Tommelein.
 • Kroonprins Felipe is laatste kans voor Spaanse monarchie
  Vincent Scheltiens is historicus aan de UA en zoon van een Spaanse nińo de la guerra (vluchtelingenkindje) en een Spaanse mama. Hij voerde onderzoek naar de omgang met de archieven van de ... - Kroonprins Felipe is laatste kans voor Spaanse monarchie - Opinie
 • 'Dodelijk ongeval door manoeuvre bestuurder'
  HALLE - De uitspraak over het ongeval in Halle waarbij de toen 55-jarige Ghislain Vanderheyen om het leven kwam, valt volgende maand. De advocaat van de twintiger die Ghislain aanreed, vindt niet dat zijn cliėnt roekeloos reed.
 • Dag van het Gezin 2012: bewindsvrouwen onderwijs en zorg b..
  Ouders, scholen en Centra voor Jeugd en Gezin (CJG?s) kunnen veel aan elkaar hebben bij opvoedvragen. Tijdens een bezoek aan basisschool De Keizerskroon in
Zakgeld
Klasse
“papa, hoeveel verdien jij?” – klasse voor ouders
http://www.klasse.be/ouders/22159/papa-hoeveel-verdien-jij

Groeimee
Zakgeld | groeimee
http://www.groeimee.be/ehbo/zakgeld-0

Jmouders
Zakgeld calculator - alles over opvoeden. kinderen leren omgaan met geld is net zo belangrijk als ze wegwijs maken in het verkeer. de financiƫle opvoeding bestaat uit het beheren van een eigen spaarrekening, uitleg van ouders en het leren omgaan met zakgeld.
http://www.jmouders.nl/Zakgeld-calculator.htm

Devoorzorg
Zakgeld - de voorzorg - limburg
http://www.devoorzorg.be/limburg/gezond-actief/opvoeding/kind/Huisregels/Pages/Zakgeld.aspx

Gidsvoorgezinnen
Rechten en plichten van ouders. gids voor gezinnen
http://www.gidsvoorgezinnen.be/index.php/opvoeding/rechten-en-plichten-van-ouders

Opvoedingstelefoon
Opvoedingslijn | helpt ouders met hun vragen over opvoeden. helpt ouders met hun vragen over opvoeden
http://www.opvoedingstelefoon.be/ol_vragen.php?c=12+-+17+jaar&k=zakgeld

Nibud
Financiƫle opvoeding - nibud - nationaal instituut voor budgetvoorlichting. financiƫle opvoeding is uw kinderen leren met geld om te gaan. dat kan met zakgeld, kleedgeld en belgeld. maar hoeveel geef je en welke afspraken maken jullie?
http://www.nibud.nl/omgaan-met-geld/kinderen-en-geld/financiele-opvoeding.html

7 vermeldingen
Privacybeleid Startzel